top of page

Avís legal 

Aquest lloc web ha estat creat per Wowbook, S.C.P. amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. A través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions:

 

L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accés a aquest lloc web no suposa entaular cap tipus de relació comercial entre Wowbook, S.C.P.  i l'usuari.

 

L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.

Condicions de venda

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa:

 

Denominació social: Wowbook, S.C.P

Número d'identificació fiscal: J66396847

Domicili social: Passeig Picasso, 40, ent. 2a. 

08003 Barcelona

Correu electrònic: info@wowbook.es

Telèfon: 692 666 714

 

 

Preus i condicions

Les condicions de venda dels productes són les habituals en el comerç de llibreria antiquària. Tots els llibres s'entenen complets i en bon estat de conservació excepte indicació en contrari. Preus nets en euros, 4% d'I.V.A. inclòs

 

Forma d'enviament

Enviament per missatgeria porta a porta 

 

Pagaments per transferència i efectiu.

 

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que poden trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas concret.

bottom of page