top of page

Cerca

Wowbook proposa una recerca individualitzada de llibre antic, llibre art (llibre il·lustrat, llibre d’artista, etc.), gravats, cartells i impresos (antics, rars i/o curiosos), a mida d’un desig, d’un propòsit i d’una persona.

 

Cada regal té una història pròpia, una ocasió i motivacions úniques, per això Wowbook t’ajuda a trobar-lo i personalitzar-lo.

Consell

Us aconsellarem ajudant-vos a trobar el regal idoni per a un moment únic.

 

Un regal per a cada persona, un regal per a cada moment, un regal únic per a persones i moments únics. Wowbook desperta emocions!

Contacte amb nosaltres, de la manera que et sigui més còmode (correu electrònic o telèfon), concreta el perfil de la persona o institució a qui vols fer el regal (preferències temàtiques, idiomes, preu que voleu gastar...) i et farem una proposta.

Personalització

Podreu personalitzar el vostre regal amb un embolcall únic que tindrà molt a veure amb vosaltres i amb la persona a qui feu el regal, un ex-libris o ex-webis a mida i punts de llibre a mida (segons el vostre pressupost).

En tots els casos el regal es lliurarà amb una fitxa descriptiva que permetrà a la persona o institució que rep el regal saber el que té entre les mans i un petit manual.

bottom of page